W.B.Bouwwerk Westzaan

Aanbouw/verbouw timmerbedrijf en onderhoud W.B.Bouwwerk Westzaan

Wanneer u nadenkt over de aanbouw van een serre, uitbouw woonkamer of een nieuwe badkamer aanbouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een dakkapel of nieuwe kozijnen plaatsen, voor u gaan we de uitdaging graag aan.

Door de versoepeling van de regelgeving is het tegenwoordig makkelijker een aanbouw te realiseren aan de achter-, zijkant of beide kanten van uw woning.

W.B.BOUWWERK IS ALS TIMMERBEDRIJF en onderhoudsbedrijf BREED INZETBAAR VOOR BOUW, NIEUWBOUW, VERBOUW, RENOVATIE EN ONDERHOUD VAN WONINGEN.

U kunt ons ook bellen voor het vervangen van bijvoorbeeld het dak of een deur. Het is ons streven dat aan het begin van elk project de klant een duidelijk beeld heeft van het eindresultaat. Goed communiceren is daarbij zeer belangrijk.

Aangezien we een klein bedrijf zijn, zitten er geen overbodige schijven tussen klant en uitvoerder en is het contact zeer direct. Dat voorkomt misverstanden en komt het eindresultaat van uw aanbouw ten goede. Het is daardoor bovendien geen probleem om op korte termijn wijzigingen door te voeren. Daar doen wij nooit moeilijk over.

Voor vragen over uw aanbouw en /of andere werkzaamheden neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanbouw/verbouw timmer- en onderhoudsbedrijf W.B.Bouwwerk Westzaan

Aanbouw/verbouw timmer- en onderhoudsbedrijf W.B.Bouwwerk Westzaan